MENÜ

 

A vállalkozásunk célja partnereink számára újfajta, különleges marketing biztosítása a hagyományos szolgáltatásokon túl. A XXI. század marketing módszere a pozícionálás, mely megmutatja az adott vállalkozás, tevékenység mitől más és több a piac többi résztvevőjétől!

Ezért fontos, hogy a pozícionálás adjon alapot reklámjának, mégpedig úgy, hogy ez egyben üzlet is legyen a vállalkozás számára.

Megfigyelhető, hogy leginkább azon vállalkozások tudták megtartani és növelni pozíciójukat a piacon, akik az új körülmények között újfajta marketingirányt vettek. Jól érzékelhető előnyre tesznek szert a világon azok a cégek, akik a fenntartható fejlődés támogatását a legfontosabb céljaik közé emelik és kampányaikat ez alapján építik fel. Ezért éri meg „zöld” vállalkozásnak lenni!

Miért jó, ha cége környezettudatos stratégiát képvisel?

 • Egyes esetekben pályázati előnyt jelenthet.
 • Hírértéke van.
 • Egyre több a környezettudatos fogyasztó a világon.
 • Alapot ad a vállalkozás pozicionálásához és költségei 100%-ban marketing költségként elszámolhatók.
 • Bemutatja a vállalkozás társadalmi szerepvállalásának fontosságát, példaértékűen.

Jelenleg vállalkozásunk több tízezer darab regisztrált, minőségi carbon credit felhasználása feletti rendelkezési jogot birtokol.

 

Ezt a jogot és ez által a mögötte lévő carbon creditet tudjuk felhasználni egyes cégek carbon neutralizációs programjaihoz.

 

A kizöldítési projekt és a hozzá kapcsolódó marketing szolgáltatáson túlmenően , rendezvények (akár céges vagy egyéb ) professzionális megszervezését és lebonyolítását is végezzük. Önnek van egy ötlete, álma, mi megtervezzük és megvalósítjuk. Természetesen a rendezvényeink is carbon semlegessek.

Stúdiónk szolgáltatásait az alábbi linkre kattintva töltheti le:

studionk_szolgaltatasai.pdf

 

 

Hírek

 • Angliában átadták az első karbonsemleges lakóparkot!
  2012-10-01 12:39:04
 • Zöld Trabant nevezett a rally versenyre!
  2012-09-28 16:39:45

  A Vác Rallye azon túl, hogy RTE futam, egyben a Historic OB futama is, ahol Kőváry Barna a Monte Carlo-t is megjárt Trabant 601-el nevezett. (A versenyautót karbonsemlegesítették.) Interjú :

  http://www.duen.hu/hirek/kovary_ujra_zold_trabantban

 • GREENSITE International Zrt.
  2012-09-27 19:20:44

  "Zöld út a jövőbe...."NYEREMÉNYJÁTÉK

  www.greensite.hu

 • 100 százalékban karbon semleges és humanitárius autóverseny
  2012-09-27 19:07:09

  100 százalékban karbon semleges és humanitárius autóverseny lesz a Duna Autó Autós Gyorsasági OB záró futama, amely 2012. október 5-6-7.én kerül megrendezésre a Hungaroring Versenypályán.

  Az esemény legnagyobb szenzációja az, hogy egyedülálló módon a versenyzők és a kilátogató nézők által generált károsanyag-kibocsátás zöld beruházásokkal kerül megváltásra a rendezvény 3 napja alatt. Az Autós Gyorsasági OB ideje alatt a résztvevők, vendégek a Magyar Vöröskereszt szervezésében véradáson vehetnek részt, amely humanitárius célokat szolgál.

Asztali nézet