MENÜ

Célunk, színvonalas felejthetetlen rendezvények megszervezése és lebonyolítása. Rendezvényeinket nem csupán egy szegmensre fókuszáltuk, hanem a sport, extrém, technikai, kulturális, csapatépítő és vállalati rendezvények, konferenciák és ezek bármely ötvözete képezi a palettánkat. Partnereinkkel a fesztiválsátraktól a teljes színpadi hang és fénytechnikán keresztül minden egyhelyen elérhető, hisz vállalkozásunk alapértéke ez. Mivel vállalkozásunk egyik tevékenysége a carbon semlegesítés , mert számunkra fontos és elengedhetetlen a fenntartható fejlődés biztosítása ezért az általunk szervezett és lebonyolított rendezvények is kivétel nélkül carbonsemlegesek, mely szolgáltatással elsők vagyunk a piacon.                 

Rendezvényeinken a minőségen túlmenően fontos együttműködő partnereink és ügyfeleink megjelenítése marketing eszközökkel.

Legyünk különlegesek, ha kell extrémek és biztosítsunk egyedi élményt partnereinknek jóhangulatú rendezvényeinken ahhol ha kell ízkavalkádot felsorakoztató gasztrónómiát is biztosítunk. Túráinkat az Ön igényire alakítjuk hazánkban és a határokon túl is, legyen az a hegyekben vagy ép az Adrián. Ön megálmodja Mi megszervezzük és valóra váltjuk állmait!

 Ha vállalkozása vagy baráti társaságok igazi csapatépítő tartalmas időt szeretnének eltölteni keressen bennünket.

 Csak egy-két ötlet a lehetőségek közül:

 1.  Valódi hamisítatlan csárda hangulatra vágyik és partnereivel kapcsolatát itt erősítené? Mi megoldjuk.

Az ország egyik legszebb vidékén a csárda hangulat és környezet erdeti biztosításával, kemencében készült hungarikumokkal, minőségi borokkal, pálinkákkal, igazi betyárokkal várjuk Önöket. Egy helyen a hagyományokkal a lovaglástól, a quados túráig, az íjjászaton át a tehén fejésig mindent egy helyen, jó ár - érték arányban biztosítunk.

    

2. Ha Ön a hegyek szerelmese és ott töltene el partnereivel felejthetetlen időt? Ez sem gond, az Alpok csodálatos környezetében, szinvonalas szállás és ellátás mellett megismertetjük az aranymosás rejtelmeivel, a pisztráng fogás fortélyaival és ha kell világhírű hegymászó barátaink segítségével , társaságában barátkozhat a hegyek néma de csodálatos világával. Több kilóméteres nyári bob pályáktól a sebesfolyású hegyi folyókon való raftingoláson keresztül az extrém szórakozásra vágyóknak canoning túrákat szervezünk.

  

3. A XXI. század nélkülözhetetlen eszköze az autó. Ha Ön vagy vállakozása érdekelt az autógyártásban, értékesítésben vagy ehhez a gazdasági szegmenshez tartozik, vagy csupán szereti az autósportot illetve az autózást. Akkor az Ön számára felejthetetlen autós kalandtúrákat szervezünk melyek során komoly marketing értéket képviselünk, hogy bemutassuk Önt és csapatát a túra útvonalán.

 

Hírek

 • Angliában átadták az első karbonsemleges lakóparkot!
  2012-10-01 12:39:04
 • Zöld Trabant nevezett a rally versenyre!
  2012-09-28 16:39:45

  A Vác Rallye azon túl, hogy RTE futam, egyben a Historic OB futama is, ahol Kőváry Barna a Monte Carlo-t is megjárt Trabant 601-el nevezett. (A versenyautót karbonsemlegesítették.) Interjú :

  http://www.duen.hu/hirek/kovary_ujra_zold_trabantban

 • GREENSITE International Zrt.
  2012-09-27 19:20:44

  "Zöld út a jövőbe...."NYEREMÉNYJÁTÉK

  www.greensite.hu

 • 100 százalékban karbon semleges és humanitárius autóverseny
  2012-09-27 19:07:09

  100 százalékban karbon semleges és humanitárius autóverseny lesz a Duna Autó Autós Gyorsasági OB záró futama, amely 2012. október 5-6-7.én kerül megrendezésre a Hungaroring Versenypályán.

  Az esemény legnagyobb szenzációja az, hogy egyedülálló módon a versenyzők és a kilátogató nézők által generált károsanyag-kibocsátás zöld beruházásokkal kerül megváltásra a rendezvény 3 napja alatt. Az Autós Gyorsasági OB ideje alatt a résztvevők, vendégek a Magyar Vöröskereszt szervezésében véradáson vehetnek részt, amely humanitárius célokat szolgál.

Asztali nézet